Megtérült a befektetett munka!

Október 12-én került megrendezésre hazai pályán a Hőgyész elleni serdülő mérkőzés. Az elmúlt két szezon bajnok csapata látogatott hozzánk, de okkal lehettünk bizakodóak a mérkőzéssel kapcsolatosan, ugyanis sokan lettek túlkorosak az elmúlt két szezon csapatából Hőgyészen. Lássuk hát mi is történt:

Sajnos nem indult jól a mérkőzés számunkra, ugyanis több rontott lövést követtünk el az első 10 percben, amiből a vendég csapat gyorsan el is lépett tőlünk 4 góllal. Ezek után Brunyai Levente kezdett el szenzációsan védeni a hazai kapuban, aminek köszönhetően meg is kezdte csapatunk a felzárkózást. Olyannyira elkaptuk a fonalat hogy a 18. percben ki is egyenlített csapatunk, majd 6 perc fej-fej melletti küzdelem után, a 25. percben két góllal át is vettük a vezetést a mérkőzésen. Természetesen a vendég gárda sem hagyta magát, és a félidő végére 1 gólra minimalizálták a hazai csapat előnyét. A második játékrészt most mi kezdtük jobban, és az első félidő szöges ellentetje zajlott le az első percekben, mivel nekünk sikerült most 4 gólra ellépni a vendégektől. 6 perc jó játék után viszont, sajnos hullámvölgybe került csapatunk, amire fel is figyelt a vendég csapat, és a 43. percben döntetlent mutatott ismét az eredményjelző. Pár perc játék után érezte a hazai kispad hogy bele kell nyúlni a mérkőzésben, időt is kért az edzői stáb a hazai oldalon. A hazai időkérés után nem történt nagy változás a játékban, csupán 1 gólos vezetéssel tudtunk ráfordulni az utolsó 10 percre. Az 52. percben ismét úgy látták a hazai kispadon hogy időt kell kérni. Bátran kijelenthetjük hogy jól ráérzett a hazai edzői stáb arra, hogy időt kell kérni, mivel, ismét sikerült 3 gólos előnyt kiépítenünk ami azt jelentette hogy fél lábbal már a győzelem kapujában voltunk. Ezt érezték is a fiúk akik a maradék 6 percben tovább növelték az előnyt, majd Kovács Zétény találata az 59. percben eldöntötte a találkozót. Az utolsó pillanatokban még jegyzett egy gólt a vendég csapat, de ez már nem osztott, nem szorzott, a végére 3 gólos hazai GYŐZELEM született, amihez innen is gratulálunk az egész csapatnak! Ehhez a győzelemhez persze kellett Pozsonyi Patrik lehengerlő játéka, és Brunyai Levente pazar védései a kapuban, de legfőképpen ez egy igazi CSAPATMUNKA volt, és persze nem elfelejtve a lelkes szurkolókat, akiknek köszönjük hogy fergetes hangulatot varázsoltak a sportcsarnokba!

Csermák Gergő edző: Döcögösen indult a mérkőzés, de szerencsére sikerült felállnunk és megráznunk magunkat. Örülök hogy jó pár technikai hibánk ellenére sikerült megnyernünk a mérkőzést. Mégegyszer gratulálok a fiúknak és köszönjük a szurkolást, remek hangulat volt a csarnokban!

MK Pelikán-Siklós KC - Hőgyészi SC 26-23 (11-10) 

Táncsics M. Gimn. Sportcsarnok, Siklós, 30 néző

Játékvezetők: Kóbor András, Szászfai Csaba

Siklós: TomkóBrunyai (K) - Szabó 1, Tóth, Csomor 1, Farkas Á. 1, Varga, Pécsi, Bachmann 3, Ábel, Pozsonyi 15, Mészárovics 1, Kovács 4, Nagyági-Abreu

Vezetőedző: Balog Zoltán

Edzők: Csermák Gergő, Borbándi István

Hőgyész: Breining, Erdélyi (K) - Polácsi 3, Sasi 5, Lénárd 2, Kiss, Kovács 8, Bíró-Nagy, Rőmer 5, Studer

Vezetőedző: Gadányi Tibor

Edző: Ferenczi Roland

Kiállítások: 8p illetve 4p

Hétméteresek: 1/0 illetve 3/3

Az eredmény alakulása: 5p: 1-2

                                      10p: 2-5

                                      15p: 4-6

                                      25p: 9-8

                                     30p: 11-10 

                                     45p: 19-18

                                     55p: 23-21

                                     60p: 26-23

 

Hajrá Siklós!