Vegyes érzelmek!

Ismét pályára lépett az U13-as csapatunk is a hétvégén Komlón. Mint mindig, most is kettő mérkőzést játszottak Gajnok Liliána tanítványai. Részletes statisztikával sajnos most sem tudunk szolgálni, mivel továbbra sem kell ebben a korosztályban vezetni a góllövőket, és a büntetéseket, így most is csak az eredményekről, és az edzői értékelésről tudunk hírt adni. Lássuk mi is történt múlt szombaton:

Szinte úgy utaztunk el Komlóra, hogy kötelező győzelmeket kell aratnunk ellenfeleinkkel szemben. Az első mérkőzésünkön a Satelit SE Somogytarnóca csapatával mérkőztünk meg. Mindkét gárda 7-7 fővel képviselte csapatát. Kijelenthetjük hogy már az első félidőben sikerült eldöntenünk a mérkőzést a mi javunkra. A félidőben 8 gólos előnyt sikerült összeszedni csapatunknak. A második félidőben is szépen gyarapították góljaink számát a legfiatalabbjaink a pályán, és külön örömünkre mindenkinek sikerült kivennie a részét a győzelemből. 

 

Satelit SE Somogytarnóca - MK Pelikán-Siklós KC 8-27 (3-11)

Sportközpont, Komló 50 néző

Játékvezetők: Horváth Henrietta, Szászfai Csaba

Versenybíró: Kóbor András

Satelit: Pápai (K) - Horváth, Kismárton, Krisztián, Burján, Tanics, Bedő

Edző: Kiss Zoltán József

Siklós: Kója (K) - Kovács T., Sznopek, Tóth, Kovács R., Matusz, Cséplő

Vezetőedző: Gajnok Liliána

 

A második meccsünkön a Csurgó 2-es számú csapatával mérkőztünk meg. Tudtuk hogy ez már jobb mérkőzésnek, és egyben nehezebbnek is ígérkezik mint az első meccsünk. Ez be is igazolódott a mérkőzés közben. Ezen a mérkőzésen több hiba csúszott a gépezetünkben, amik által könnyű gólokat adtunk az ellenfelünknek. Az első félidő végére 4 gólos hátrányba kerültünk. A második játékrészben küzdöttünk, de a további hibák miatt, nem tudtuk megfordítani a mérkőzést a mi javunkra. Így a meccs végére egy kis kozmetikázással 2 gólos vereséget szenvedtek a fiúk. De bátran kijelenthetjük, hogy nincs okunk lógatni a fejünket, mennünk kell tovább, és jönni fognak az eredmények. Ezúton is gratulálunk a Csurgó csapatának.

MK Pelikán-Siklós KC - Csurgói KK II. 18-20 (6-10)

Sportközpont, Komló 50 néző

Játékvezetők: Buzási Rebeka, Ignácz Bianka Dóra

Versenybíró: Kóbor András

Siklós: Kója (K) - Kovács T., Sznopek, Tóth, Kovács R., Matusz, Cséplő

Vezetőedző: Gajnok Liliána

Csurgó: Krivarics (K) - Bistei, Németh, Sánta, Mester, Mulvai M., Takács, Kis-Gyanó, Szalai, Illés, Mulvai K.

Vezetőedző: Takács Ferenc Balázs

 

Gajnok Liliána vezetőedző: 1. mérkőzés: Az első mérkőzésen végig vezetve, magabiztos győzelmet arattunk. Szépen dolgoztak a fiúk, és aminek külön örülök, hogy mindenki hozzá tudott tenni valamit a játékunkhoz. Remélem ez minden játékosomnak új lendületet ad.

2. mérkőzés: A második mérkőzésen sajnos nem olyan volt a csapat hozzáállása, mint vártam. Sok hibával kézilabdáztunk, így nekünk kellett az eredmény után futni. Az utolsó 5 perc játéka kifejezetten tetszett, de sajnos már késő volt, hogy utolérjük ellenfelünket.

 

Hajrá Siklós!